Garagepoorten

Onze garagepoort is een kwaliteitsproduct dat jaren meegaat en een meerwaarde vormt voor uw woning. Alle poorten krijgen een antiroestbehandeling aan zowel de binnen- als de buitenzijde. De constructieve elementen zijn vervaardigd uit verzinkt staal (riemen, verbindingselementen). De stalen panelen zijn eveneens verzinkt en daarna met poederverf gelakt.

Maatwerk poorten

De garagepoorten zijn 100% maatwerk. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder automatisatie.

Onze poorten leveren een enorme plaatsbesparing op: maximaal vrijblijvende doorrijhoogte en maximaal vrijblijvend plafond. Uw garagepoort verdwijnt bij het openen verticaal onder het plafond van uw garage en neemt weinig ruimte in.

Stijlen en kleuren

U heeft de keuze uit verschillende paneeltypes en afwerkingsmogelijkheden. De panelen zijn verkijgbaar met Woodgrain oppervlak  dat is een duurzaamoppervlak dat de natuurlijke structuur van het hout imiteertDaarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

U stelt dus zelf de poort samen die past bij uw woning en uw stijl.

Uw veiligheid en bescherming

Conform de geldende veiligheidsnormen zijn alle garagepoorten voorzien van een veerbreukbeveiliging, vingerklembeveiliging, een blokkeersysteem bij automatische garagepoorten en een optilbeveiliging (dat laatste beschermt tegen inbraken en forcering van buitenaf.